суботу, 16 квітня 2011 р.

На "щупака"

настали вихідні, і ломка за рибалкою стала такою нестрепною, що незважаючи на похмурий світанок вирішуєм йти до останнього))
по дорозі поржали із кусочка україни підпертої патиками

поїхали в розвідку на одне теоретично перспективне озеро, там здибали мужичка, котрий має безпосереднє до нього відношення (то биш орендар) який якраз вивіз місцевих кріпаків на прибирання території і підшаманювання дороги .
потринділи з ним про подальші плани щодо водойми, поглянули що вода сильно каламутна , через потічок, котрий наніс туди глиняної води, і поїхали на іншу точку.

там здибали трьох спінігуїв, котрі приїхали "на щупака" але клював лиш окунь,  то братство якраз збиралось, отож ми залишились на водоймі одні, віч навіч з щупаками.
риба гуляла , малька було під берегом валом, десь за пів години на джиба сідає перший шнурок, так кріпко сідає
потім  десь згодом сідає ще один, такий же шнурок
Макс не відстає, і видурює також свого першого щупакабра))
 маленька фотосесія і риба повертається назад у воду
"дякую рибко і рости велика!"
далі був ще дуже красивий вихід на воболера щучки із засади, і нереалізовнаа покльовка  у мене, потім Макс зрівняв рахонок по кількості реалізованих і нереалізовнах покльовок,

і все це діло могло продовжуватись далі, якби не два припаскудних і убогих бандерлоги, котрі в гумаках і з кульком  прийшли половити рибу (снасті відомі і дость почитаємі у бидла) при чому, при виді двох спінігістів вони  "шопотом" бухтіли мол, диви, б**я, приїхали тут рибу лапати, і в такому роді, і нічого не стидаючись почали розтягати сітку на пів озера.
обговоривши цю печальну ситуацію вирішили не споглядати на рогульство а поберегти свої нерви і збиратись до дому, адже скоро паска а бикам треба трошка риби.
хоча було дуже кріпке бажання так відвішати цим дибілам, аби до кінця життя памятали, але не факт що їм би це щось дало , а тим більше , за метрів 200 селяни садили городи, і в потасовці були б явно не на нашому боці.
отож з спаплюженим настроєм вибрались із тих країв, шкода тих шнурків , котрі падуть жертвою тупих гіббонів, яким не стає розуму зловити рибу нормальним методом, радує , що скоро і вони  а в подальшому їх  олігофрени діти не будуть вже бачити риби!

воблери які відмітились сьогодні
смітовський джиб

і усамі Taidana

та   Jackall  Colt Minnow

а ще  більше мене здивувала моя ексія, котра  з набитим під самий верх санлайном 8 лебе не вмудрилась скинути жодної петлі, при чому що були різкі перепади по приманках  з 7 до 2,5 грама і навпаки 

Немає коментарів:

Дописати коментар